آشنایی محصلین انستیتوت مسلکی زراعت کوهبند با وسایل لابراتوار

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۹:۳

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی زراعت کوهبند ولایت کاپیسا به منظور پیشبرد بهتر دروس عملی طی یک جلسه درسی پیرامون وسایل لابراتوار به شکل عملی آموزش دیدند.

آنان در این جلسه درسی با وسایل مختلف لابراتوار از جمله میکروسکوب، تیوب ها و دما سنج آشنایی حاصل نموده و در زمینه سوالات شانرا با استاد شریک ساختند.

همچنین در ادامه این جلسه درسی استاد رهنما برای محصلین در مورد وسایل لابراتوار و کارکرد های آن به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود و به سوالات آنان نیز پاسخ ارایه نمود.

با توجه به اهمیت دروس عملی، 60 درصد دروس در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه عملی تدریس می شود این دروس در راستای ارتقای مهارت های حرفوی محصلین نقش مهم و ارزنده را ایفا می کند.

در همین حال رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند فراگیری آموزش های عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۵۰
Background image

امضای تفاهم نامه میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی و موسسه تحصیلات عالی لوگر

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر با موسسه تحصیلات عالی «لوگر» در آن ولایت تفاهم نامه همکاری های مشترک امضأ نمود. هدف از امضای تفام نامه میان این دو نهاد آموزشی گسترش همکاری ها،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۴:۱۲
Background image

دیدار و گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیته ناروی

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با محترم تاریا رئیس کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفت‌گو نمود. هردو طرف در این نشست روی چگونگی نهایی‌سازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۳۱
Background image

رئیس زون شمال شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی شد

محترم انجینیر محمد ایفل مبارز در مراسمی ازسوی مسئولان و مقامات زون شمال شرق به حیثت رئیس زون شمال شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی و به کارش آغاز کرد. گفتنیست که ریاست‌های زون. . .

BACK TO NEWS