نشست معاون مالی و اداری با آمرین تخنیکی و مسلکی ولایات برگزار شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۹ - ۱۴:۵۵
مالی معاونیت

مفتی فضل الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با آمرین تخنیکی ولایات درباره‌ی چگونگی مصرف بودجه گفت‌وگو کرد.

آقای فاضل در آغاز این نشست که به‌گونه مجازی برگزار شد، گفت که هدف از برگزاری این جلسه بررسی روند مصرف بودجه و مشکلات در این روند است.

وی تأکید کرد که بودجه باید به‌گونه مناسب و به وقت‌اش مصرف شود.

معاون مالی و اداری از آمرین تخنیکی و مسلکی ولایات خواست که هماهنگی‌شان با مسئولان محلی را بیشتر و در جلسات اداری ادارات محلی اشتراک کنند.

سید عباس ایوبی، رییس امور متعلمین و محصلین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این نشست از آمرین ولایتی این اداره خواست که مشکلات در مورد پرداخت بدل اعاشه محصلین را با وی شریک کنند تا به آن رسیدگی شود.

در این نشست آمرین ولایتی درباره‌ی وضعیت مصرف بودجه آمریت‌های تخنیکی و مسلکی ولایات صحبت کردند و مشکلات‌شان را با معاون مالی و اداری در میان گذاشتند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری لغمان در مورد ماشین چوچه کشی آموزش دیدند

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت لغمان در مورد ماشین های چوچه کشی به گونه عملی آموزش دیدند. آنان در این جلسه درسی، مراحل چوچه کشی مرغ توسط ماشین را به شکل عملی. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۴:۴
Background image

برنامه آموزش های کوتاه مدت حرفوی در ولایت لوگر ادامه دارد

برنامه آموزش های کوتاه مدت حرفوی ترمیم کمپیوتر در انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر ادامه دارد. این برنامه کوتاه مدت حرفوی به منظور ایجاد اشتغال و بلند بردن سطح دانش. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۷
Background image

جریان آموزش های عملی دانش‌آموزان رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه‌یی لغمان

دانش‌آموزان صنف دهم رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه‌یی ولایت لغمات در مورد کشت «انواع گیاه های زینتی» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان در برای شاگردان پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS