برگزاری دومین نمایشگاه پرداخت الکترونیکی در کابل

media_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۴ - ۱۱:۵۵
tveta11

دومین نمایشگاه پرداخت الکترونیکی با آیاتی از کلام الله مجید و با اجرای زیبای سرود ملی توسط شاگردان انستیتوت ناشنوایان به میزبانی ریاست عمومی عواید وزارت مالیه برگزار گردید.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، د افغانستان بانک، اداره اطاق های تجارت افغانستان، اداره تدارکات ملی، اتحادیه بانک های خصوصی افغانستان، شرکت مخابراتی روشن، شرکت مخابراتی اتصالات و شرکت مخابراتی ام تی ان در این نمایشگاه حضور داشته و غرفه های جداگانه را به نمایش گذاشته بوند.

آقای اجمل بارکزی رئیس سیستم پرداخت الکترونیکی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آگاهی دهی در مورد نهادینه شدن پرداخت الکترونیکی پول عنوان کرد.

انستیتوت هنرهای زیبا که به نمایندگی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این نمایشگاه شرکت کرده بود، تابلوهای نقاشی شده و آثار دست ساخته شاگردان را در آنجا به نمایش گذاشتند. آقای عبدالرزاق عمری آمر فرصت های کاریابی و مسئول این غرفه در رابطه به ایجاد این نمایشگاه صحبت نموده افزود: ایجاد چنین نمایشگاه ها و معرفی تکنولوژی معاصر به نسل جوان، یکی از اهداف اصلی ما بوده تا بتوانیم از این طریق زمینه را برای کار عملی متعلمین و محصلین مساعد ساخته و فرصت های کاری و اشتغالزایی را در بازار کار برای آنان فراهم نماییم. ما درتلاش هستیم تا ازطریق برگزاری نمایشگاه ها، صنایع دستی و هنری شاگردان تعلیمات تخنیکی و مسلکی را به مردم معرفی نماییم تا زمینه خرید و فروش آن مساعد گردیده در نهایت برای فارغان زمینه اشتغال فراهم گردد.

این نمایشگاه الی 5 جدی سال روان به روی بازدید کنندگان باز خواهد بود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۷
Background image

سخنرانی استاد مومن حکیمی درباره عهد و پیمان بندگان با خداوند متعال

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، استاد حمزه مؤمن حکیمی درباره عهد و پیمان مسلمانان با خداوند متعال سخنرانی نمود. وی با استناد به آیات مبارک سوره فاتحه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۶
Background image

توزیع بسته‌های کاری برای خانواده‌های نیازمند ازسوی آمریت تخنیکی بامیان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان با همکاری برنامه جهانی غذا (WFP) ، برای ۵۰ تن از زنان فارغ‌شده برنامه آموزش مهارت‌های حرفوی، بسته‌های ابزار کار توزیع کرد. این برنامه در چارچوب پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

BACK TO NEWS