فراغت ده‌ها دانش‌آموز از برنامه حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۶

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌گویند که بیش از 30 دانش‌آموز از برنامه حرفوی انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت پکتیا فارغ شدند.

این دانش‌آموزان حدود سه ماه در رشته ترمیم کمپیوتر به گونه عملی و نظری آموزش دیدند.

دانش‌آموزان فارغ‌شده از این برنامه حرفوی می‌گویند که آنان درحال حاضر توانایی ایجاد شغل را در بازار دریافت کرده‌اند و میتوانند از این طریق برای خانواده و جامعه خدمت نمایند.

این برنامه درحالی پاین یافت که تاکنون هزارها تن از برنامه‌های مختلف حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ و بخشی از آنان در بازار مصروف کار هستند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۴:۳۶
Background image

رئیس تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی با رئیس انکشاف و ساده‌سازی وزارت مخابرات دیدار کرد

محترم سید محمد فرید آغا هاشمی رئیس تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم سید نجم‌الدین سادات رئیس انکشاف و ساده‌سازی پروسه‌های وزارت مخابرات و تکنالوژی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۲:۱۲
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای مدیران نظارت آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌منظور ارتقای ظرفیت مسلکی، بهبود روندهای نظارتی و تقویت مهارت‌های کاری مدیران عمومی نظارت و اعضای مسلکی آمریت‌های تخنیکی ولایات، سمینار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۴ - ۹:۴۶
Background image

خاتمه با ایمان، در گرو تقویت ایمان، استمرار در عبادت و انجام اعمال صالح است

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه برنامه‌های اصلاحی، تربیتی و آموزشی خویش، برنامه‌ای را برای کارمندان این اداره برگزار نمود. در این برنامه محترم مولوی محمد. . .

BACK TO NEWS