دیدار مسئولان زون شمال‌شرق اداره تعلیمات تخنیکی با والی کندز

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۵:۳۶

محترم مولوی صیاد عمری وارسی‌کننده ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال‌شرق کشور در نشستی با الحاج محمد خان دعوت والی کندز دیدار و گفت‌وگو نمود.

هدف از این نشست، تقویت هماهنگی‌ در امورات اداری، ارتقای ظرفیت استادان و کارمندان، خدمات آموزشی و توسعه مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عنوان شده‌است.

در این مجلس محترم مولوی عمری پیرامون وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات شمال‌شرق توضیحات داد. ایشان خواهان حمایت‌های بیشتر مسئولان محلی ولایت کندز در زمینه بهبود تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز شد.

در همین حال والی کندز ضمن قدردانی از دست‌آوردهای و برنامه‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت اضافه نمود که مسئولان محلی در ولایت کندز مکلف هستند تا در تمامی زمینه‌های هماهنگ و همکار باشند.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این نشست مطرح شد و جلسه با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۲۲
Background image

آموزش عملی «ای سی ام» برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره ای سي موتور (ACM) به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی تحت نظر استاد بخش مربوطه و به‌هدف تقویت مهارت‌های عملی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۷
Background image

امضای تفاهم نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی تخار و پوهنتون آن ولایت

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت تخار در نشستی با ریاست پوهنتون آن ولایت تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. این تفاهم‌نامه شش بند دارد که بر بنیاد آن همکاری‌های علمی میان بخش تعلیمات تخنیکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تهیه پلان برای ساختمان

دانش‌آموزان بخش ساختمانی لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی پیرامون پلان اعمار یک ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان می. . .

BACK TO NEWS