فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت میخانیکی خوست

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۴ - ۱۳:۴۱
TVETA

سیر و سفر های علمی پل ارتباطی میان آموزش های نظری و محیط کار است همچنان این فعالیت یکی از ارکان اصلی در موفقیت آموزش‌های تخنیکی و مسلکی به شمار می‌رود.

از همین رو محصلین رشته ساختمانی انستیتوت میخانیکی ولایت خوست طی یک سیر علمی به پوهنتون دعوت این ولایت در مورد لیول کاری به شکل عملی آموزش دیدند.

در جریان این سیر علمی، محصلین با انجام دادن کار های گروهی، مشاهدات مشترک شانرا با هم شریک ساختند و سوالات و پرسش های شان را نیز با استاد در میان گذاشتند.

استاد رهنما نیز در ادامه درس به سوالات و پرسش های محصلین در این زمینه پاسخ ارایه نمود.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، از همینرو فارغان این مراکز در بازار صاحب کار می‌شوند.

این درحالی است که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت بیشتر آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۱
Background image

برگزاری نشست اصلاحی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست اصلاحی و آموزشی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با حضور شماری از مسئولان و کارمندان این اداره برگزار شد. در این نشست، محترم مفتی امرالله درویش پیرامون موضوعات مهم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۵:۳۱
Background image

مراسم فراغت دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان برگزار شد

مراسم فراغت حدود ۲۰۰ تن از دانشجویان رشته‌های مختلف انستیتوت تکنالوژی افغان در شهر کابل برگزار شد. در این مراسم، محترم استاد رفیع‌الله حبیبی رئیس امور متعلمین و محصلین اداره تعلیمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۳۱
Background image

گفت‌وگوی رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی با هیأت سازمان جهانی کار و دفتر یونما

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از سازمان جهانی کار (ILO) و دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یونما) در دفتر کارش. . .

BACK TO NEWS