شاگردان انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولایت سرپل در مورد امراض نباتی به شکل عملی آموزش دیدند

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۵ - ۱۰:۴۹
TVETA

شاگردان صنف یازدهم رشته وترنری انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولایت سرپل پیرامون امراض نباتی به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای دانش‌آموزان در انواع امراض نباتی، گیاهان هرزه و حشرات مضره نیز توضیحات مفصل ارایه نمود.

با توجه به اهمیت دروس عملی در آینده کاری دانش‌آموزان ۶۰ درصد دروس در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌گونه عملی تدریس می‌شود، این دروس در راستای ارتقای مهارت‌های حرفوی شاگردان نقش مهم و ارزنده ایفا میکند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تآکید دارند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

BACK TO NEWS