وضعیت انستیتوت اداره و حسابداری زرنج بررسی شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۹:۱
tveta

وضعیت انستیتوت اداره و حسابداری مرکز ولایت نیمروز ازسوی هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بررسی شد.

محترم مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس هیأتی از این اداره از صنوف آموزشی انستیتوت اداره و حسابداری زرنج دیدار کرد و مشکلات محصلین را از نزدیک شنید.

در همین حال، محصلین مشکلات و نیازهای شان را با سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شریک ساختند و محترم مولوی شهامت ضمن وعده رسیدگی به مشکلات آنان، در باره بعضی از موضوعات به مسئولین هدایات لازم نیز ارایه کرد.

ازسوی هم، آنان تمامی اسناد این مرکز آموزشی را نیز مرور نمودند و هیأت اداره بخاطر بهبود امور دیدگاه‌های شان را با کارمندان انستیتوت زرنج ولایت نیمروز نیز شریک ساختند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۸
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و امارتی در فراه

جلسه هماهنگی با نهادهای مختلف خصوصی و ادارات امارتی باحضور مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مقام ولایت فراه برگزار شد. هدف از این نشست تقویت همکاری‌ها و ایجاد زمینه اشتغال برای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

BACK TO NEWS