مولوی غلام حیدر شهامت با هیأتی از شورای علمای کابل دیدار کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۱ - ۱۶:۱۰
TVETA

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأتی از علمای کابل در دفتر کارش یدار و گفت‌وگو نمود.

هیأت شورای علمای کابل در این نشست، در باره اصلاح جوانان صحبت کردند.

در ادامه این نشست، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از تلاش‌های علمای کشور در راستای تربیه جوانان قدردانی کرد و برهمکاری‌های مشترک در این زمینه نیز تأکید نمود.

دوطرف در این مجلس، بر ادامه همکاری‌ها میان هردو نهاد نیز تعهد کردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۹:۶
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی دانش‌آموزان در ریاست شهرسازی لغمان

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان بخشی از آموزش‌های عملی شان را در ریاست شهرسازی آن ولایت سپری نمودند. استاد بخش مربوطه دریک جلسه درسی درباره مراحل ساخت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۳۷
Background image

برگزاری برنامه رهنمودی و آموزشی برای آمرین و مدیران تدریسی مراکز آموزشی شهر کابل

برنامه رهنمودی و آموزشی تشریح پلان کاری سالانه، گزارش‌دهی و فورم نمره‌دهی ارزیابی سالانه استادان برای ۳۸ تن از آمرین و مدیران تدریسی مراکز آموزشی شهر کابل برگزار شد. این برنامه که از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه ولایت بلخ درباره «نصب و عیار نمودن کمره‌های امنیتی و چگونگی ثبت صوت و ویدیو» به‌گونه عملی آموزش دیدند. به گفته مسئولین هدف از اجرای. . .

BACK TO NEWS