کارگاه شناسایی چالش‌ها و موانع استخدام معلولین برگزار شد

haroon
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۷ - ۱۲:۳۷
siminar

کارگاه شناسایی چالش‌ها و موانع استخدام معلولین حسی امروز ازسوی آمریت تعلیمات خاص و  مؤسسۀ بین الملی  نابینایان افغانستان در تالار کنفرانس ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی  برگزار شد.

دراین کارگاه  نمایندگان وزارت کار امور اجتماعی، دولت در امور معلولین، عدلیه، مالیه، وزارت امور خارجه، کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی، ادارۀ ملی احصائیه و معلومات، ریاست اترا و لیسه مسلکی نابینایان کابل اشتراک نمودند.

هدف از برگزاری این کارگا شناسایی چالش‌ها و موانع استخدام معلولین حسی، شناسایی مواد قانون که مانع استخدام  معلولین می‌گردد  و چگونگی راه حل ها و بیرون رفت آن از طریق تدون طرزالمعل و یا مقرره خاص برای معلولین، شناسایی تهیه و تجهیز مورد نیاز معلولین در ساحه کار می‌باشد، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۳:۲۹
Background image

نهایی‌سازی راهکار همکاری‌های مشترک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سکتور امارتی و خصوصی

راهکار همکاری و هماهنگی های مشترک میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و سکتور های امارتی و خصوصی در نشستی با حضور نمایندگان ادارات و نهادهای مختلف در کشور به امضا رسید. این سند به هدف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۵:۴۶
Background image

یادگیری آموزش عملی در مورد چگونگی نمونه گیری خاک از سوی دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری سرپل

دانش‌آموزان صنف دهم انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولایت سرپل طی یک جلسه درسی، آموزش های در مورد چگونگی نمونه برداری خاک و انواع آن آموزش دیدند. استاد رهنما برای آنان در مورد انواع خاک،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۰:۴۷
Background image

ادامه اخذ امتحان در ولایات سردسیر مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

روند اخذ امتحان در مناطق و ولایات سردسیر مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ادامه دارد. در همین حال، مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره شفافیت در اخذ امتحان مراکز تعلیمات تخنیکی و. . .

BACK TO NEWS