نشست اصلاحی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۳ - ۱۳:۱۵
TVETA

نشست هفته‌وار اصلاحی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سخنرانی محترم استاد عبدالهادی مجاهد و اشتراک کارمندان این اداره برگزار گردید.

محترم مولوی مجاهد در این نشست پیرامون موضوعات مختلف ازجمله چگونگی مقابله با ارزش‌های غربی در کشور و جوامع اسلامی صحبت نمود.

محترم استاد مجاهد تصریح کرد که غربی‌ها از عملی‌شدن محتوای اصلی اسلام هراس دارند. از همینرو آنان همواره تلاش میکنند تا محتوای اصلی اسلام را تحریف نمایند.

به گفته استاد مولوی مجاهد، غربی‌ها همیشه تلاش کرده‌اند تا دین اسلام را به عنوان دین وحشت و خشونت معرفی کنند. درحالیکه دین اسلام دین اعتدال صلح است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۹
Background image

تأکید والی کابل بر نقش شهروندان در غرس نهال

کمپاین نهال‌شانی به ابتکار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و سخنرانی شماری از مقامات ازجمله محترم ملا امین الله عبید والی کابل راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه والی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۴۱
Background image

ترمیم وسایط نقلیه ازسوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره چگونگی «اشترنگ موتر» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوطه برای دانش‌آموزان چگونگی عارضه‌یابی اشترنگ‌های برقی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۲۸
Background image

فراهم‌سازی زمینه‌های کارآموزی برای محصلین تعلیمات تخنیکی هرات

ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون غرب در نشستی با اتاق تولیدات زراعت و مالداری ولایت هرات تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه‌های کارآموزی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

BACK TO NEWS