معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مقام ولایت کندز نشست برگزار کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۳:۲۴

هیأتی به ریاست معاون امور مالی و اداری، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی محترم مفتی فضل الرحمن فاضل با مقام ولایت کندز در آن ولایت نشست برگزار کرد.

در این نشست درباره موضوعات مختلف ازجمله چگونگی فعال‌سازی ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی به سطح زون، بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.

قابل ذکر است که اخیرآ مقام ریاست الوزرا، ا.ا.ا حکم منظوری ریاست‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی را به سطح زون‌های کشور، صادر کرده است.

ایجاد و فعال‌سازی ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سطح زون، می‌تواند زمینه هماهنگی بهتر میان ولایات هم‌جوار را فراهم نموده و به مدیریت مؤثرتر برنامه‌های آموزشی در ولایات کمک نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۳:۲۴
Background image

معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مقام ولایت کندز نشست برگزار کرد

هیأتی به ریاست معاون امور مالی و اداری، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی محترم مفتی فضل الرحمن فاضل با مقام ولایت کندز در آن ولایت نشست برگزار کرد. در این نشست درباره موضوعات مختلف ازجمله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۹:۱۴
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لوگر

دانش‌آموزان صنف یازدهم لیسه تخنیکی ولایت لوگر، در چارچوب آموزش های عملی، پیرامون اندازه گیری ولتاژ برق به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه، استاد رهنما، موضوعات «ولتاژ برق و اندازه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۸:۳۱
Background image

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا به شکل عملی آموزش دیدند

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت وکاپیسا در لابراتوار کارات عملی آن مرکز آموزشی در مورد معاینات روی استخوان های حیوانات جهت شناسایی امراض به شکل عملی. . .

BACK TO NEWS