محصلین بخش شبانه انستیتوت انرژی و آب جشن فراغت برگزار کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۷ - ۱۶:۱
TVETA

محصلین بخش شبانه انستیتوت انرژی و آب کابل در مراسمی جشن فراغت شان را تجلیل کردند.

در این مراسم والدین فارغانو استادان انستیتوت انرژی و آب نیز حضور داشتند.

محترم استاد رفیع الله حبیبی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل در این مجلس سخنرانی نمود و فراغت محصلین را مبارک گفت.

محترم استاد حبیبی همچنین از فارغان خواست تا به تحصیلات شان ادامه دهند و برای کشور خدمت نمایند.

در ادامه محترم نورمحمد فیضی آمر انستیتوت نابینایان و روشندلان و همچنین محمد عثمان الماس آمر اطلاعات و سخنگوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سخنرانی نمودند.

آنان در صحبت‌های شان بر اهیمت تعلیم و تحصیل تأکید نمودند و افزودند که جوانان باید در راستای پیشرفت و ترقی کشور بیشترتلاش نمایند.

این مراسم با اهدای تصدیق‌نامه به فارغان و دعای خیر برای افغانستان پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۱:۳۸
Background image

ادامه فراگیری دروس عملی در یکی از مراکز تعیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته ساختمانی انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در یک سیر علمی به یکی از ساختمان های زیر کار در آن ولایت پیرامون امور ساختمانی به شکل عملی آموزش دیدند. آنان در این جلسه درسی در مورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۵۷
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین در مورد مقاومت های برقی

محصلین رشته برق صنعتی انستیتوت نفت و گاز ولایت سرپل درباره مقاومت های برقی به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنمای برای آنان درباره مقاومت های برقی، ساختمان شماری از وسایل برقی و سیستم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۵۵
Background image

سیر علمی محصلین انستیتوت معاون انجینری کاپیسا به سب استیشن برق گلبهار

محصلین رشته برق انستیتوت معاون انجینری ولایت کاپیسا طی یک سیر علمی به سب استیشن برق گلبهار در مورد اجزای سب استیشن آموزش دیدند. آنان در این سیر علمی تحت نظر استاد رهنما، با انجام دادن. . .

BACK TO NEWS