محصلین بخش شبانه انستیتوت انرژی و آب جشن فراغت برگزار کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۷ - ۱۶:۱
TVETA

محصلین بخش شبانه انستیتوت انرژی و آب کابل در مراسمی جشن فراغت شان را تجلیل کردند.

در این مراسم والدین فارغانو استادان انستیتوت انرژی و آب نیز حضور داشتند.

محترم استاد رفیع الله حبیبی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل در این مجلس سخنرانی نمود و فراغت محصلین را مبارک گفت.

محترم استاد حبیبی همچنین از فارغان خواست تا به تحصیلات شان ادامه دهند و برای کشور خدمت نمایند.

در ادامه محترم نورمحمد فیضی آمر انستیتوت نابینایان و روشندلان و همچنین محمد عثمان الماس آمر اطلاعات و سخنگوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سخنرانی نمودند.

آنان در صحبت‌های شان بر اهیمت تعلیم و تحصیل تأکید نمودند و افزودند که جوانان باید در راستای پیشرفت و ترقی کشور بیشترتلاش نمایند.

این مراسم با اهدای تصدیق‌نامه به فارغان و دعای خیر برای افغانستان پایان یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۴:۳۶
Background image

جریان آموزش های عملی شاگردان انستیتوت کثیرالرشتوی بهسود ولایت میدان وردک

شاگردان صنف دوازدهم انستیتوت کثیراالرشتوی بهسود ولایت میدان وردک در مورد تست دانه بندی ریگ به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس برای آنان پیرامون دانه بندی ریگ و جغل با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۴:۱۹
Background image

سیمینار آگاهی دهی عامه برای دانش‌آموزان از سوی انستیتوت زراعت و وترنری غزنی برگزار گردید

سیمینار آگاهی دهی عامه تحت عنوان (مرض کانگو) در ولایت غزنی از سوی انستیتوت زراعت و وترنری به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ آن ولایت برگزار گردید. در این برنامه آموزشی برای دانش‌آموزان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۲:۲۹
Background image

امضای تفاهم نامه میان آمریت تعلیمات تخنیکی و موسسه تحصیلات عالی ولایت نیمروز

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت نیمروز با موسسه تحصیلات عالی «نیمروز» در آن ولایت تفاهم نامه همکاری های مشترک امضأ نمود. هدف از امضای تفام نامه میان این دو نهاد آموزشی گسترش همکاری. . .

BACK TO NEWS