فراغت 161 مجاهد از کورس آموزشی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی کندهار

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۹:۳
فراغت 161 مجاهد

161 مجاهد امارت اسلامی در کندهار از یک دوره آموزشی سه ماهه که از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت برگزار شده بود فارغ شدند.

این مجاهدین طی سه ماه مهارت‌های اداری، مدیریت، کمپیوتر و زبان انگلیسی را به‌گونه نظری و عملی در انستیتوت تخنیکی کندهار فرا گرفته‌اند.

پیش از این نیز سه دوره آموزشی برای مجاهدین امارت اسلامی و کارمندان تازه‌تقرر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی کندهار برگزار شده است.

تاکنون از این دوره‌های آموزشی، یک هزار 11 نفر فارغ شدند.

براساس هدایت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، آمریت‌های این اداره در اکثر ولایت‌ها برای مجاهدین امارت اسلامی دوره‌های آموزشی برگزار کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۲۶
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی سید خیل ولایت پروان

محصلین رشته وترنری انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سیدخیل ولایت پروان، در چارچوب آموزش های عملی، پیرامون حشرات به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه، استاد رهنما، موضوع «فایلم بندپایان» را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

فراگیری سلسله دروس عملی در یکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا در مورد جراحی و تداوی امراض حیوانی به گونه عملي آموزش دیدند. محصلین مذکور تحت نظر استاد رهنما در لابراتوار این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

فراغت ۳۰ تن محبوسین از برنامه های کوتاه مدت حرفوی

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته ترمیم مبایل که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل در محبس این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت. محبوسین در این برنامه کوتاه مدت. . .

BACK TO NEWS