فراغت 161 مجاهد از کورس آموزشی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی کندهار

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۹:۳
فراغت 161 مجاهد

161 مجاهد امارت اسلامی در کندهار از یک دوره آموزشی سه ماهه که از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت برگزار شده بود فارغ شدند.

این مجاهدین طی سه ماه مهارت‌های اداری، مدیریت، کمپیوتر و زبان انگلیسی را به‌گونه نظری و عملی در انستیتوت تخنیکی کندهار فرا گرفته‌اند.

پیش از این نیز سه دوره آموزشی برای مجاهدین امارت اسلامی و کارمندان تازه‌تقرر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی کندهار برگزار شده است.

تاکنون از این دوره‌های آموزشی، یک هزار 11 نفر فارغ شدند.

براساس هدایت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، آمریت‌های این اداره در اکثر ولایت‌ها برای مجاهدین امارت اسلامی دوره‌های آموزشی برگزار کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۲۲
Background image

آموزش عملی «ای سی ام» برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره ای سي موتور (ACM) به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی تحت نظر استاد بخش مربوطه و به‌هدف تقویت مهارت‌های عملی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۷
Background image

امضای تفاهم نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی تخار و پوهنتون آن ولایت

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت تخار در نشستی با ریاست پوهنتون آن ولایت تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. این تفاهم‌نامه شش بند دارد که بر بنیاد آن همکاری‌های علمی میان بخش تعلیمات تخنیکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تهیه پلان برای ساختمان

دانش‌آموزان بخش ساختمانی لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی پیرامون پلان اعمار یک ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان می. . .

BACK TO NEWS