سال جدید تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۵ - ۱۳:۱۴
سال جدید تعلیمی

زنگ آغاز سال جدید تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسمی با حضور مقامات ارشد امارت اسلامی افغانستان نواخته شد.

در آغاز مراسم مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی حاضران را خوش آمد گفت و افزود که جای خوش حالی است که سال تعلیمی در فضای آرام و امنیت سراسری آغاز می‌شود.

در ادامه مراسم، شیخ ندامحمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی کشور سخنرانی کرد و گفت که شروع سال تعلیمی یک روز مبارک است.

آقای ندیم گفت که جامعه و کشور نیاز به افراد مسلکی و ماهر دارند و امارت اسلامی متعهد به رفع این نیاز است.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در ادامه با اشاره به همکاری این وزارت با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که براساس تفاهم دو اداره، فارغان انستیتوت‌ها پس از این بدون یک سال تنزیل در پوهنتون‌های دولتی جذب خواهند شد. به گفته وی فیصدی نمره کامیابی امتحان اختصاصی از فارغان انستیتوت‌ها نیز کاهش یافته است.

وی افزود که براساس تفاهم، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نصاب آموزشی در انستیتوت‌های خود را مطابق نصاب تحصیلات عالی تنظیم خواهد کرد تا فارغان انستیتوت‌ها پس از جذب در پوهنتون‌ها با مشکل مواجه نشوند.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی تأکید کرد که در حال حاضر ادارات دولتی با یکدیگر رقابت نمی‌کنند، بلکه همکار هستند.

در ادامه مراسم، مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و گفت که در سال جدید تعلیمی تلاش می‌شود به ضرورت‌های جامعه توجه شود.

آقای شهامت گفت که در گذشته به دلیل فساد، استادان خلاف رشته جذب می‌شدند که «این امر باعث بدنامی اداره و بدنامی علم و معلم می‌شد».

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی علاوه کرد که پس از حاکمیت امارت اسلامی، به بخش نصاب این اداره توجه جدی شده است.

آقای شهامت گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به سمت اهداف خود که تربیه نیروی متخصص و حرفوی است، سوق داده شده است.

وی اطمینان داد که در سال جاری تعلیمی، در بخش انکشاف رشته‌های برق اقداماتی انجام شده و رشته جدید اضافه خواهد شد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اضافه کرد که با شرکت انکشاف ملی نیز گفت‌وگو شده و دو اداره در آینده نزدیک تفاهمنامه همکاری امضا خواهند کرد.

آقای شهامت گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باید نیاز اداره انکشاف ملی را که نیروی متخصص است، تأمین کند.

این مراسم به نواختن زنگ مکتب و دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۲۶
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی سید خیل ولایت پروان

محصلین رشته وترنری انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سیدخیل ولایت پروان، در چارچوب آموزش های عملی، پیرامون حشرات به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه، استاد رهنما، موضوع «فایلم بندپایان» را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

فراگیری سلسله دروس عملی در یکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا در مورد جراحی و تداوی امراض حیوانی به گونه عملي آموزش دیدند. محصلین مذکور تحت نظر استاد رهنما در لابراتوار این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

فراغت ۳۰ تن محبوسین از برنامه های کوتاه مدت حرفوی

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته ترمیم مبایل که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل در محبس این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت. محبوسین در این برنامه کوتاه مدت. . .

BACK TO NEWS