دیدار و گفت‌وگوی مولوی غلام سعید احساس با بزرگان ولسوالی درزآب

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۷ - ۱۵:۲۴
tveta

محترم مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولسوالی درآب و لایت جوزجان با بزرگان و مقامات محلی دیدار و گفت‌گو کرد.

این دیدار در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی درآب انجام شد و در آن، درباره چگونگی همکاری‌ها و رسیدگی به نیازهای این مرکز آموزشی بحث شد.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در این دیدار گفت که نقش تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رشد و پیشرفت کشور بسیار مهم است و باید این آموزش‌ها در تمام سطوح مورد حمایت قرار گیرد.

در همین حال، بزرگان و ولسوالی درآب ولایت فاریاب ضمن قدردانی از حضور هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به این ولسوالی، خواستار توجه بیشتر لیسه کثیرالرشتوی درآب نیز شدند.

همچنین در این دیدار، تمامی اسناد لیسه کثیرالرشتوی درزآب ازسوی هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مرور شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۲۱
Background image

دیدار و گفت‌وگو رئیس ارتباط خارجه با مسئول پروگرام‌های حرفوی موسسه « داکار»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم مجیب الرحمن فایز مسئول پروگرام‌های حرفوی مؤسسه «داکار» دیدار و گفت‌وگو نمود. هردو طرف در این نشست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۲۱
Background image

برگزاری ورکشاپ «روش‌های معیاری خوراکه حیوانی و طیور»

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان ورکشاپ یک‌روزه تحت عنوان «روش‌های معیاری خوراکه حیوانی و طیور» برگزار کرد. در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۱:۹
Background image

گفت‌وگو درباره زمینه‌های همکاری مشترک میان اداره تعلیمات تخنیک با «FBL USA»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم جلال سلطان رئیس بنیاد «FBL USA» دیدار و گفت‌وگو نمود. گفتنیست که « FBL USA» یک بنیاد خیریه در. . .

BACK TO NEWS