دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از روند آموزش مجاهدین بامیان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۱۱
TVETA

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره در سفرشان به ولایت بامیان؛ از روند تدریس و صنوف آموزشی مجاهدین در این ولایت دیدار کردند.

محترم مولوی احساس در دیدار با مجاهدین گفت که آنان باید مهارت‌های اداری و دانش مدیریتی را فراگیرند. ایشان اضافه کرد که مجاهدین باید به درس و حاضری پابند باشند.

در همین حال معاون امور تخنیکی و مسلکی گفت که به مشکلات و پیشنهادات مجاهدین دانش‌آموز در این ولایت رسیدگی می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS