جریان آموزش های عملی دانش‌آموزان لیسه مسلکي تعلیمات خاص ننگرهار

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۰:۱۸

دانش‌آموزان صنف دوازدهم رشته نقاشی لیسه مسلکی تعلیمات خاص ننگرهار در مورد چگونگی استفاده از مواد خام در نقاشی به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای دانش‌آموزان پیرامون چگونگی طرح نقاشی بر روی دیوار نیز به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود و به سوالات و پرسش های آنان نیز پاسخ داد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است از همین رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به گونه مستقیم جذب بازار کار میشوند

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی همواره بر تقویت دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید میکند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۰:۵۲
Background image

آغاز برنامه انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌منظور انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»، ورکشاپ سی روزه‌ای را با اشتراک متخصصان و کارشناسان نهادهای ذی‌ربط، استادان و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۴:۱
Background image

نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان در بدخشان

محفل فراغت و نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان با حمایت دفتر محترم ناروی در لیسه تعلیمات خاص آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان برگزار شد. در این نمایندگان دفتر ناروی و. . .

BACK TO NEWS