بـرگـزاری ورکشاپ دو روزه پـلان و گزارشدهی ولایتی۱۴ الی ۱۵ دلو ۱۳۹۹

media_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ - ۹:۵۸
tveta24

ورکــشاپ پــلان و گــزارشــدهی ولایـتی به منــظور ارزیــابی کـارکـردهای مسئـولین ولایـتی تعلـیمات تخنـیکی و مسلکی و تطبـیق پـلان‌هـا و برنــامه هـای آیـنده اداره تعـلیمات تخنیکی و مسلکی به مدت دو روز در شـهر کابـل برگزار گردید. در این برنـامه دو روزه کــه رهـبری اداره، مسـئولین مـرکزی و آمرین تخنیکی ۳۴ ولایـت کشور حضور داشتند، گزارش کارکردهای آمرین تخنیکی ولایات استماع و در رابطه به چگونگی تطبیق برنامه های سال آینده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

عبدالحمید اکبر معاون امور اکادمیک در روز اول ایـن برنـامـه تأکید کرد که ارزیابی از کارکردهای ما باید نتیجه محور باشد و اجــراآت در مطــابقت به پـلان‌هــای مطـروحه مـورد تطبیق قرار گیرد. وی اضـافه کرد که برنامه ها و فعالیت های ولایتی بـاید مطـابق وضعـیت اقـتصادی و اجــتماعی ولایت مربوطه عیـار گـردیده و مسـئولین ولایتی در قسمت اجرایی شدن آن تلاش ورزند.

به همین ترتیب در مورد پلانهای اداره، قطعیه و مصارف پلان ولایتی، چگونگی تطبیق برنامه‌ها و تهیه گزارش، شیوۀ جدید ارزیابی اجراآت کارمندان وگزارش تطبیقات پلان های ولایتی از جانب مسئولین مربوطه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۵۰
Background image

پایان سیمینار آموزشی مدیران کارکنان آمریت‌های تخنیکی ولایات

سیمینار آموزشی برای مدیران کارکنان آمریت‌های تخنیکی و مسلکی ولایات که پیشتر ازسوی ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده‌بود، پایان یافت. مفتی فضل‌الرحمن فاضل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز دور اول برنامه آموزش سولرسیستم در انستیتیوت کثیرالرشتوی بره‌کی برک

دور اول برنامه آموزشی رشته سولرسیستم ازسوی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی بره‌کی برک ولایت لوگر راه‌اندازی شد. این برنامه برای سه ماه ادامه خواهد داشت که دانش‌آموزان هم به صورت عملی و هم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۴۵
Background image

فراغت صدها مجاهد از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی

مراسمی به مناسبت فراغت ۴۸۰ تن از مجاهدین از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سرپل برگزار گردید. در این مراسم درکنار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره. . .

BACK TO NEWS