انجام فعالیت های عملی از سوی دانشآموزان انستیتوت زراعت و وترنری هرات
دانشآموزان صنف دوازدهم انستیتوت زراعت و وترنری ولایت هرات در چهار چوب مضمون «تولید سبزیجات و میوه جات» فعالیت های عملی را در فارم تحقیقاتی این مرکز آموزشی انجام دادند.
آنان در این در این جلسه درسی موضوعات مختلف از جمله چگونگی کشت و پرورش بادنجان رومی، بادرنگ و مرچ را به صورت عملی آموختند.
همچنان دانشآموزان نیز با انجام دادن فعالیت های گروهی چگونگی کشت و پرورش این سبزیجات را به شکل عملی و دقیق فراگرفته و سوالات شان را نیز با استاد رهنما در میان گذاشتند.
در ادامه این فعالیت های عملی استاد رهنما برای دانشآموزان در مورد اهمیت این سبزیجات به گونه مفصل توضیحات ارایه نموده به سوالات و پرسش های آنان نیز در زمینه پاسخ داد.
با توجه به اهمیت و ارزش تولید محصولات زراعتی باکیفیت این فعالیت ها نقش مهم و ارزندهی در تربیت نیروی انسانی ماهر در بخش زراعت کشور ایفا میکند.
از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.
