آموزش عملی نصب دروازه‌های فابریکه برق برای محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی چک

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۶ - ۱۱:۶
TVETA

محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ در یک سیر علمی از چگونگی نصب دروازه‌های فابریکه برق این ولسوالی دیدار کردند.

در این دیدار، برای محصلین درباره سب‌ستیشن‌های برق نیز توضیحات داده شد و اساد رهنما به سوالات و پرسش‌های محصلین در زمنیه برق نیز پاسخ ارایه کرد.

آموزش‌های عملی به فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کمک می‌کند تا آنان پس از فراغت در بازار صاحب کار شوند.

از همینرو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز همواره بر تقویت بیشتر آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این اداره تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۵:۵۴
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین در مورد ویرنگ ساختمان

محصلین رشته برق انستیتوت مسلکی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا درباره ویرنگ‌کاری ساختمان ها به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنمای برای آنان درباره انواع سیم‌کشی/ویرنگ‌کاری ساختمان به گونه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۱۲
Background image

برگزاری نمایشگاه ابتکارات و نوآوری‌های برتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی بلخ

نخستین نمایشگاه ابتکارات و نوآوری های برتر مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در کنار مسولان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۴:۴۹
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی

آموزش و یادگیری عملی بخش عمده از آموزش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را تشکیل می‌دهد که به اساس آن فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی توانایی ایجاد شغل را در بازار پیدا می‌نمایند. در این. . .

BACK TO NEWS