آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تهیه پلان برای ساختمان

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵

دانش‌آموزان بخش ساختمانی لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی پیرامون پلان اعمار یک ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند.

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان می‌گویند که آموزش‌های عملی برای ورود آنان به بازار کار بسیار حیاتی است.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همینرو فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۰:۵۲
Background image

آغاز برنامه انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌منظور انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»، ورکشاپ سی روزه‌ای را با اشتراک متخصصان و کارشناسان نهادهای ذی‌ربط، استادان و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۴:۱
Background image

نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان در بدخشان

محفل فراغت و نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان با حمایت دفتر محترم ناروی در لیسه تعلیمات خاص آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان برگزار شد. در این نمایندگان دفتر ناروی و. . .

BACK TO NEWS