مولوی غلام حیدر شهامت: هدف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، تربیه نیروی کار، اشتغال‌زایی و فقرزدایی است

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۲ - ۱۳:۴۵
course

کورس آموزشی 10 روزه درباره‌ی روش‌های تحقیق برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از سوی ریاست تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت این اداره برگزار شد.

در مراسم آغاز این کورس مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و مولوی غلام سعید احساس، معاون تخنیکی و مسلکی این اداره حضور داشتند.

در این مراسم در ابتدا آقای احساس سخنرانی کرد و در سخنان خود بر تحقیق و نوآوری در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید کرد.

او از کارمندان این اداره خواست که در راستای ابتکار و خلاقیت تلاش کنند.

معاون تخنیکی و مسلکی افزود که توجه به بخش آموزش و ارایه خدمات آموزشی مطابق نیاز جامعه، زمینه پیشرفت و توسعه سریع کشور را فراهم می‌کند.

در ادامه مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره‌ی اهمیت تحقیق صحبت کرد و گفت که با تحقیق موضوع با دلیل اثبات می‌شود.

آقای شهامت افزود که تحقیق درباره‌ی چگونگی آموزش شاگرد و نصاب از اولویت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه گفت که هدف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تربیه نیروی کار، اشتغال‌زایی و فقرزدایی است.

آقای شهامت بر ارتباط نزدیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با بازار تأکید کرد و گفت که بدون این ارتباط تلاش برای اشتغال‌زایی و شناسایی شغل مؤثر نیست.

به همین‌ترتیب پوهنیار دلاور درمل، رییس تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت از رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی کرد و گفت که این اداره در حال حاضر دارای رهبری مخلص، پاک و متعهد است.

آقای درمل درباره‌ برنامه‌های آینده ریاست تحقیق صحبت کرد و گفت که این ریاست برای انجام سه تحقیق مهم برنامه‌ریزی کرده است. وی افزود که یکی از این تحقیقات درباره وضعیت فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با رئیس اقتصاد این ولایت

الحاج مولوی عبدالله درخواستی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با مولوی مجیب‌الرحمن رئیس اقتصاد این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۱
Background image

کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر در ولایت نیمروز راه‌اندازی شد

ریاست تنظیم برنامه‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، یک کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر را برای حدود ۳۰ دانشآموز در ولایت نیمروز راه‌اندازی کرد. اشتراک‌کنندگان این برنامه آموزشی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

راه‌اندازی برنامه 20 روزه ارتقای ظرفیت برای استادان مراکز تعلیمات خاص

مراسم افتتاحیه برنامه ارتقای ظرفیت استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص با حضور مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نمایندگان کمیته ناروی، متخصصان این نهاد و استادان مراکز تعلیمات خاص از. . .

BACK TO NEWS