فروتنی و تواضع از منظر دین مبارک اسلام؛ چگونه مفتاح‌الخیر/کلید خیر باشیم؟

media_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۰:۱۳

استاد عبدالله فضلیار یکتن از استادان انستیتوت اصلاحات اداری و خدمات ملکی اداره امور در برنامه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی سخنرانی نمود.

این برنامه که باحضور کارمندان برگزار گردید؛ استاد فضلیار درباره اینکه چگونه مفتاح‌الخیر باشیم صحبت نمود.

وی با اشاره به آیات و احادیث مبارک توضیح داد که تواضع، فروتنی و شکستگی از صفات ارزشمند و پسندیده بنده‌گان نیک خداوند متعال است.

استاد فضلیار در بخشی از حرف‌هیش اضافه کرد که صفات نیک و پسندیده، جایگاه اجتماعی و اخلاقی مسلمانان را نزد خداوند بزرگ برجسته ساخته و سبب خیر و فلاح بنده‌گان می‌گردد.

محترم استاد عبدالله در ادامه صحبت‌هایش گفت که خودبزرگ‌بینی و تکبر در اخلاق اسلامی مردود است. او بر شفقت، مهربانی و احترام در میان مسلمانان تأکید کرد.

سایر موضوعات مرتبط در این برنامه نیز ازسوی سخنران مطرح و مورد بحث قرارد و نشست با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۳:۳۳
Background image

مراسم فراغت دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان برگزار شد

۱۷۵ تن از محصلان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان از رشته‌های نیټورک، دیتابیس، اگرانومی، تعمیرات و تأمین برق فارغ شده گردیدند. در آغاز این برنامه، قاری محمد اکرم الکوزی آمر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره چگونگی تجزیه رنگ‌های آفتاب

در جریان یک جلسه درسی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی خواجه‌غار ولایت تخار، دانش‌آموزان با پدیده هفت رنگ آفتاب به‌گونه عملی آشنا شدند. در این برنامه آموزشی که با همکاری استاد مضمون مربوطه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۰:۴۲
Background image

آغاز برنامه آموزش زبان انگلیسی ازسوی ریاست امور کارکنان

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر ارتقای کیفیت و ظرفیت کارمندان این اداره برنامه آموزش زبان انگلیسی برگزار نمود. این برنامه شامل سه صنف درسی می‌شود که حدود 60 کارمند. . .

BACK TO NEWS