دیدار مسئولان زون شمال‌شرق اداره تعلیمات تخنیکی با والی کندز

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۵:۳۶

محترم مولوی صیاد عمری وارسی‌کننده ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال‌شرق کشور در نشستی با الحاج محمد خان دعوت والی کندز دیدار و گفت‌وگو نمود.

هدف از این نشست، تقویت هماهنگی‌ در امورات اداری، ارتقای ظرفیت استادان و کارمندان، خدمات آموزشی و توسعه مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عنوان شده‌است.

در این مجلس محترم مولوی عمری پیرامون وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات شمال‌شرق توضیحات داد. ایشان خواهان حمایت‌های بیشتر مسئولان محلی ولایت کندز در زمینه بهبود تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز شد.

در همین حال والی کندز ضمن قدردانی از دست‌آوردهای و برنامه‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت اضافه نمود که مسئولان محلی در ولایت کندز مکلف هستند تا در تمامی زمینه‌های هماهنگ و همکار باشند.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این نشست مطرح شد و جلسه با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۶
Background image

فراغت ده‌ها دانش‌آموز از برنامه حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌گویند که بیش از 30 دانش‌آموز از برنامه حرفوی انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت پکتیا فارغ شدند. این دانش‌آموزان حدود سه ماه در رشته ترمیم کمپیوتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۰:۵۱
Background image

برگزاری جشن فراغت ۲۴ تن از محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی رشته وترنری در ولایت کاپیسا

جشن فراغت ۲۴ تن از محصلین صنف چهاردهم رشته وترنری انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری حصه اول کوهستان، با حضور مقامات محلی ولایت کاپیسا برگزار گردید. این محفل در انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۰:۵۰
Background image

پایان سمینار کاریابی برای فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان

سمینار پنج‌روزه کاریابی برای فارغان مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکزی این ولایت به پایان رسید. این سمینار به هدف آشنایی فارغان مراکز آموزشی. . .

BACK TO NEWS