یادگیری نهال‌شانی و چگونگی دیزاین باغ در انستتیوت زراعت و وترنری

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۱۶

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی پیرامون نهال‌شانی به‌گونه عملی آموزش دیدند.

در همین حال استاد رهنما درباره چگونگی دیزاین باغ به دانش‌آموزان توضیحات لازم ارایه نمود و به سوالات و پرسش‌های آنان نیز

پاسخ داد.

آموزش‌های عملی به دانش‌آموزان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کمک می‌کند تا آنان پس از فراغت مستقیم جذب بازار کار شوند

و توانایی ایجاد شغل را نیز پیدا کنند.

از همینرو مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز هموار بر تقویت آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

ترمیم و فعال‌سازی چاه آب در انستیتوت اداره و حسابداری کندز

یک حلقه چاه آب در انستیتوت اداره وحسابداری ولایت کندز که مدت‌ها غیر فعال بود، ازسوی مسئولان و کارمندان این مرکز آموزشی فعال گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۰:۱۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا کارمندان و مسئولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه دکتور محمد عارف عطایی رئیس نصاب تعلیمی این اداره پیرامون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۱۷
Background image

آموزش عملی دانش‌جویان درباره چگونگی کاشت سمارق

دانشجویان انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذائی دریک جلسه درسی درباره چگونگی کاشت و زرع سمارق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در این برنامه درسی درباره اهمیت غذائی نبات سمارق و همچنین. . .

BACK TO NEWS