استحصال و پروسس پنیر از سوی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب ولایت کابل

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۳۷

دانش‌آموزان رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب ولایت کابل طی یک جلسه درسی پیرامون چگونگی استحصال و پروسس پنیر آموزش دیدند.

استاد رهنما در این جلسه درسی آنان درباره اهمیت پنیر و تولید انواع لبنیات از جمله ماست، قیماق و تهیه روغن به گونه عملی توضیحات ارایه نمود.

همچنین شاګردان در این درس نظریات و سوالات شان را با استاد مربوطه نیز شریک ساختند.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همینرو محصلین این مراکز پس از فراغت در بازار صاحب کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۵:۴۲
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری از رؤسای بخش‌های مختلف این اداره، در معاونیت امور تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در آغاز مجلس فیصله‌های نشست قبلی بورد اکادمیک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۱:۲۵
Background image

اهدای تجهیزات دفتری به ارزش ۳۱۷ هزار افغانی به ریاست تعلیمات تخنیکی زون شمال شرق

مسئولان در ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال شرق می‌گویند که آنان با همکاری ریاست اقتصاد این ولایت، یک محموله تجهیزات دفتری به ارزش بیش از ۳۱۷ هزار را تهیه نموده‌اند. این تجهیزات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۱:۲۲
Background image

تأکید اداره تعلیمات تخنیکی و اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن بر گسترش همکاری‌ها

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با اتحادیه فابریکات ذوب آهن افغانستان دیدار و گفت‌گو نمودند. هدف از این نشست تقویت و گسترش همکاری‌های مشترک عنوان شده. . .

BACK TO NEWS