پرورش گل و گیاهان زینتی از سوی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری ننگرهار

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۹:۴

محصلین رشته زراعت انستیتوت زراعت و وترنری ولایت ننگرهار در قالب آموزش های عملی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد چگونگی پرورش گل و گیاهان زینتی به گونه عملی آموزش دیدند.

در همین حال محصلین نیز با انجام دادن فعالیت های که استاد برای شان رهنمایی می نمود طریقه درست آبیاری مناسب، شناخت انواع گل و گیاه و طریقه پرورش آن را فراگرفتند.

استاد رهنما در جریان این فعالیت برای آنان در مورد شناخت خاک مناسب و تخنیک های مهم برای نمو و پرورش گل های زینتی آن به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغان این مراکز به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید می نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۱:۴۱
Background image

نشست اداری تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان برگزار شد

نشست اداری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان به هدف بررسی موضوعات مهم اداری و آموزشی و اتخاذ تصمیم‌های لازم در مورد ازسرگیری فعالیت برنامه مجاهدین برگزار شد. در این نشست اشتراک. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

تأکید بر شکرگزاری از نعمت‌های الهی و پاسداری از نعمت بزرگ اسلام

در ادامه برنامه‌های اصلاحی هفتگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، این هفته نیز نشست اصلاحی با حضور مسئولان و کارمندان این اداره برگزار گردید. محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

BACK TO NEWS