فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۲:۲۵

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای بازار کار برداشته است.

با توجه به اهمیت آموزش های عملی محصلین رشته تعمیرات انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در یک سیر علمی به شهرنو شرقی آن ولایت پیرامون سروی ابتدایی زمین های تعمیرات به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما نیز برای دانش آموزان در مورد تعمیرات توضیحات همه جانبه ارایه نمود ایشان گفت که سروی ابتدایی یک پروژه تعمیراتی یا ساختمانی است که برای برنامه‌ریزی دقیق و طراحی مؤثر انجام می‌شود.

گفتنیست که در مراکزتعلیمات تخنیکی و مسلکی، تمرکز اصلی بر آموزش عملی و مهارت‌محور است تا فارغان بتوانند مستقیماً وارد محیط کار شوند و نقش مؤثری در رشد اقتصادی کشور ایفا نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۲
Background image

جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در مورد سیخ بندی ساختمان

محصلین رشته ساختمان انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در قالب آموزش های عملی مراکز تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد سیخ بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان در مورد ولتاژ های بلند آموزش دیدند

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستانولایت کاپیسا به منظور آماده شدن آنان برای ورود موفق به بازار کار جهت فراگیری دوره های پرکتیک به «سب استیشن گلبهار» رفتند. آنان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۸
Background image

محصلین انستیتوت نفت و گاز سرپل در مورد فعالیت های نفتی آموزش دیدند

محصلین رشته تکنیشن انستیتوت نفت و گاز ولایت سرپل طی یک سیر علمی به ساحات نفتی انگوت در آن ولایت در فعالیت های نفتی به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد رهنما برای محصلین در مورد. . .

BACK TO NEWS