دیدار و گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیته ناروی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۴:۱۲

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با محترم تاریا رئیس کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفت‌گو نمود.

هردو طرف در این نشست روی چگونگی نهایی‌سازی مواد تفاهم‌نامه میان هردونهاد بحث کردند.

رئیس کمیته ناروی در این جلسه به مولوی غلام حیدر شهامت تعهد سپرد که این کمیته به اساس مواد تفاهم‌نامه، دربخش‌های مختلف ازجمله تجهیزات آموزشی، انکشاف نصاب آموزشی و ارتقای ظرفیت با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری می‌نماید.

در همین حال، محترم مولوی شهامت در صحبت‌هایش تأکید کرد که بودجه اختصاص داده شده در این بخش باید به گونه درست و شفاف به مصرف برسد.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از همکاری‌های همیشگی کمیته ناروی با این اداره قدردانی کرد و خواستار گسترش همکاری‌ها در بخش‌های مختلف آموزشی نیز شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۹
Background image

تأکید والی کابل بر نقش شهروندان در غرس نهال

کمپاین نهال‌شانی به ابتکار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و سخنرانی شماری از مقامات ازجمله محترم ملا امین الله عبید والی کابل راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه والی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۴۱
Background image

ترمیم وسایط نقلیه ازسوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره چگونگی «اشترنگ موتر» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوطه برای دانش‌آموزان چگونگی عارضه‌یابی اشترنگ‌های برقی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۲۸
Background image

فراهم‌سازی زمینه‌های کارآموزی برای محصلین تعلیمات تخنیکی هرات

ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون غرب در نشستی با اتاق تولیدات زراعت و مالداری ولایت هرات تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه‌های کارآموزی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

BACK TO NEWS