امضأ تفاهم نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست معدن ولایت لوگر

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۲:۴

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر با ریاست معدن آن ولایت تفاهم نامه همکاری های مشترک امضأ نمود.

هدف از امضای این تفاهم نامه گسترش و تحکیم همکاری های مشترک میان این دو نهاد میباشد.

در این تفاهم نامه آمده است که محصلین و متعلمین بخش معدن مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی لوگر میتوانند برای یاد گیری آموزش های عملی از تجهیزات و وسایل معادن آن ولایت استفاده نمایند.

به گفته مسؤولین آمریت تعلیمات تخنیکی لوگر، این تفاهم‌نامه گامی مهم در راستای ارتقای مهارت‌های تخنیکی و تقویت آموزش‌های عملی محسوب می‌شود، که می‌تواند نقش مؤثری در آماده‌سازی متعلمین و محصلین برای بازار کار ایفا کند.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی همواره تلاش دارد تا با امضای تفاهم نامه ها با نهاد های خصوصی و حکومتی زمینه آموزش های پیشرفته را برای محصلین و متعلمین مراکز تعلیمات تخنیکی ومسلکی مهیأ سازند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۱:۲۵
Background image

نشست هماهنگی انستیتوت ولسوالی چک و مسئولان معارف

آمریت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ با شماری از مدیران و مسئولان مکاتب معارف آن ولسوالی نشست هماهنگی برگزار نمود. این نشست در انستیتوت کثیرالرشتوی چک برگزار گردید و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۳:۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تطبیق نقشه ساختمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی جلگه ولایت میدان وردک در چارجوب دروس عملی پیرامون موضوعات مربوط به اعمار ساختمان رهایشی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی ساختمان در این برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

فراغت شماری از دانش‌جویان از برنامه آموزش سولرسیستم

برنامه آموزش حرفوی بخش سولرسیستم که چندی قبل ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند. . .

BACK TO NEWS