برگزاری نشست میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و کمیته ناروی

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۴۹

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفت‌گو نمودند.

در این جلسه درباره گسترش و تقویت همکاری‌ها میان هرد نهاد بحث شد.

در آغاز این دیدار هردوجانب تأکید نمودند که افراد دارای معلولیت در مکاتب شناسایی گردد تا به نیازمندی‌های شغلی و مشکلات آنان رسیدگی شود.

اشتراک کننده‌گان این نشست فیصله نمودند که روند شناسایی شاگردان دارای معلولیت در مکاتب و مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی باید تا دو هفته نهایی گردد.

این درحالی است که کمیته ناروی در همکاری با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درخصوص برگزاری برنامه‌های آموزشی کوتاه مدت حرفوی برای افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی همکاری دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۶:۱۸
Background image

والی کابل از انستیتوت مسلکی روشندلان دیدار کرد

محترم ملا امین‌الله عبید، والی کابل، از انستیتوت مسلکی روشندلان شهر کابل دیدار نمود. در این دیدار، شماری از مسؤلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز حضور داشتند. در جریان این دیدار، والی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۴:۰
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی و مسلکی حصه دوم کوهستان در مورد سرک سازی آموزش دیدند

محصلین رشته تعمیرات انستیتوت تخنیکی و مسلکی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا در قالب آموزش های پرکتیک طی یک جلسه درسی در ریاست شهرسازی آن ولایت در مورد توتل ستیشن در امور سرک سازی به گونه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۲۰
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت. . .

BACK TO NEWS