برگزاری نشست میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و کمیته ناروی

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۴۹

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفت‌گو نمودند.

در این جلسه درباره گسترش و تقویت همکاری‌ها میان هرد نهاد بحث شد.

در آغاز این دیدار هردوجانب تأکید نمودند که افراد دارای معلولیت در مکاتب شناسایی گردد تا به نیازمندی‌های شغلی و مشکلات آنان رسیدگی شود.

اشتراک کننده‌گان این نشست فیصله نمودند که روند شناسایی شاگردان دارای معلولیت در مکاتب و مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی باید تا دو هفته نهایی گردد.

این درحالی است که کمیته ناروی در همکاری با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درخصوص برگزاری برنامه‌های آموزشی کوتاه مدت حرفوی برای افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی همکاری دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۵:۵۴
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین در مورد ویرنگ ساختمان

محصلین رشته برق انستیتوت مسلکی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا درباره ویرنگ‌کاری ساختمان ها به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنمای برای آنان درباره انواع سیم‌کشی/ویرنگ‌کاری ساختمان به گونه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۱۲
Background image

برگزاری نمایشگاه ابتکارات و نوآوری‌های برتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی بلخ

نخستین نمایشگاه ابتکارات و نوآوری های برتر مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در کنار مسولان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۴:۴۹
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی

آموزش و یادگیری عملی بخش عمده از آموزش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را تشکیل می‌دهد که به اساس آن فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی توانایی ایجاد شغل را در بازار پیدا می‌نمایند. در این. . .

BACK TO NEWS