محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان در مورد نباتات هزره آموزش دیدند

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۹:۲۱

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در مورد کنترول نباتات هزره در کشت زار ها به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای محصلین پیرامون مفاد و ضرر های گیاهان هزره و چگونگی کنترول این گیاهان در مزرعه به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود و به سوالات و پرسش های آنان نیز پاسخ داد.

آموزش های عملی علاوه بر ایجاد زمینه ای برای درک بهتر مفاهیم، به افزایش انگیزه و علاقه مندی دانش آموزان به یادگیری علوم مختلف نیز کمک می کنند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ - ۱۵:۳۴
Background image

جلسه بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

نشست بورد اکادمیک اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره برگزار شد. در این نشست شماری از رؤسا و مسؤلین این اداره نیز حضور. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ - ۹:۳۵
Background image

تألیف و تدوین کتب آموزشی نابینایان از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپی را تحت عنوان تآلیف وتدوین کتب درسی صنف اول تعلیمات اسلامی (نابینایان) راه اندازی کرد. در این ورکشاپ، شماری از استادان متخصصین و. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۵:۵
Background image

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه‌یی لغمان در مورد خاک آموزش دیدند

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه‌یی لغمان در مورد خاک آموزش دیدند دانش‌آموزان صنف دهم انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه‌یی ولایت لغمان در مورد «آماده سازی زمین های زاعتی برای کشت تخم» به. . .

BACK TO NEWS