بررسی انستیتوت میخانیکی مرکز ولایت کندهار ازسوی هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۶:۷
TVETA

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه دیدارهای شان از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندهار، وضعیت انستیتوت میخانیکی مرکز این ولایت را بررسی نمودند.

این هیأت تمامی اسناد و امور اداری این مرکز آموزشی را مرور و برای بهبود امور به مسئولان و کارمندان آن هدایات لازم نیز ارایه کردند.

در همین حال ریس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با کارمندان و محصلین این انستیتوت دیدار نمود و به آنان توصیه نمود تا صورت و سیرت شانرا مطابق سنت پیامبر بزرگ اسلام اعیار نمایند.

گفتنی‌است که این هیأت پیشتر، از لیسه تجارت ولسوالی پنجوایی و همچنین انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی ژری ولایت کندهار نیز دیدار داشته اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۰:۲۷
Background image

هیئت سازمان ملل متحد با مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان دیدار کرد

هیئتی به ریاست برونو لمارکیس معاون انکشافی و نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان با استاد شاه‌ولی احمدی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌گو نمود. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۸:۵۷
Background image

نمایش نوآوری‌های مراکز تعلیمات تخنیکی در نمایشگاه تولیدات داخلی غزنی

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت غزنی می‌گویند که شماری از نوآوری‌ها و اختراعات دانش‌جویان و محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در نمایشگاه تولیدات داخلی در این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۵:۴۲
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری از رؤسای بخش‌های مختلف این اداره، در معاونیت امور تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در آغاز مجلس فیصله‌های نشست قبلی بورد اکادمیک. . .

BACK TO NEWS