دیدار دوجانبه میان وزارت اقتصاد و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۶ - ۱۳:۷
TVETA

مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با قاری دین محمد حنیف سرپرست وزارت اقتصاد دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این نشست هردوجانب پیرامون تقویت و گسترش همکاری‌ها بحث کردند.

محترم مولوی شهامت در این نشست با اشاره به اهداف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که این اداره با وزارت اقتصاد ساحات کاری مشترک زیادی دارد.

ایشان درباره اهداف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز وضاحت داد و گفت که فقرزدایی، رشد اقتصادی و خودکفایی کشور از اهداف اساسی این اداره است.

درسوی دگر سرپرست وزارت اقتصاد ضمن استقبال از صحبت‌های مولوی غلام حیدر شهامت اضافه کرد که همکاری‌ها میان ادارات زمینه پیشرفت سریع‌تر را در کشور مساعد می‌سازد.

در این نشست، سرپرست وزارت اقتصاد و محترم مولوی شهامت درباره چگونگی تقویت هماهنگی با نهادها و موسسات خارجی بحث کردند و محترم قاری دین محمد حنیف درباره تسهیل همکاری‌های نهادهای خارجی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، وعده همکاری کرد.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این نشست مطرح شد و هردوجانب بر تقویت و گسترش همکاری‌ها تأکید نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۶
Background image

فراغت ده‌ها دانش‌آموز از برنامه حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌گویند که بیش از 30 دانش‌آموز از برنامه حرفوی انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت پکتیا فارغ شدند. این دانش‌آموزان حدود سه ماه در رشته ترمیم کمپیوتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۰:۵۱
Background image

برگزاری جشن فراغت ۲۴ تن از محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی رشته وترنری در ولایت کاپیسا

جشن فراغت ۲۴ تن از محصلین صنف چهاردهم رشته وترنری انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری حصه اول کوهستان، با حضور مقامات محلی ولایت کاپیسا برگزار گردید. این محفل در انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۰:۵۰
Background image

پایان سمینار کاریابی برای فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان

سمینار پنج‌روزه کاریابی برای فارغان مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکزی این ولایت به پایان رسید. این سمینار به هدف آشنایی فارغان مراکز آموزشی. . .

BACK TO NEWS