نشست مولوی غلام سعید احساس با مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی دایکندی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۷ - ۱۴:۴۰
دیدار از مراکز آموزشی

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در پایان دیدارهای‌شان از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با مسئولان و کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت نشست برگزار کرد.

در این نشست پیرامون مشکلات و چگونگی رسیدگی به نیازهای مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث شد.

محترم مولوی احساس در این دیدار گفت که اطاعت از نظام اسلامی ضروری است و باید از نظام اسلامی اطاعت نمایم وی همچنین تأکید نمود که باید از بیت المال به گونه درست نگهداری صورت گیرد.

همچنین این هیأت بخاطر بهبود امور برای اشتراک کنندگان این نشست، سیمینار نیز ارایه کرد.

ایشان همچنین ضمن وعده رسیدگی به پیشنهادات و مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، درباره بعضی از موضوعات به آنان هدایات لازم نیز صادر کرد.

گفتنی‌است که هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیشتر وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی ومسلکی ولسوالی های اشترلی، میرامور، خدیر، کجران، کیتی و مرکز این ولایت را نیز بررسی نمودند.

همچنین محترم مولوي غلام سعید احساس به پاس خدمات ارزنده مسولان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی آنان را با اهدای پول نقد تقدیر نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS