ریاست پلان فارمت گزارش‌دهی را به کارمندان تشریح کرد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۱۲:۲۳
TVETA

مسئولان ریاست پلان و استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی بخش‌های مخلتف فارمت گزارش‌دهی را توضیح داد.

در این برنامه نمایندگان ریاست‌ها و بخش‌های مختلف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی حضور داشتند.

در این جلسه مسئولان ریاست پلان درباره مشکلات فارمت سابق صحبت نمود و گفت که فارمت جدید ساده‌سازی شده است.

آنان هدف از تدوین فارمت جدید گزارش‌دهی را، شفافیت در گزارش‌دهی، بهبود امور و ایجاد اداره سالم عنوان نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۲:۲۰
Background image

ادامه کمپاین نهال شانی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین غرس نهال که از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سراسر کشور آغاز گریده بود همچنان ادامه دارد. در همین حال انستیتوت سجادیه ولایت بلخ روند غرس ۱۰۰ اصله نهال ناجو را در این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۲:۹
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی توسط دانش آموزان لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان

دانش آموزان صنف یازدهم رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در مورد « ترانسفارمر» به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان در برای آنان پیرامون «ترانسفارمر و اجزای داخلی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۹:۵۳
Background image

روند تدریس برنامه کوتاه مدت حرفوی سه ماه در انستیتوت میخانیکی خوست ادامه دارد

برنامه آموزشی کوتاه مدت حرفوی سولر سیستم که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست در انستیتوت میخانیکی آن ولایت برگزار گردیده بود، ادامه دارد. به گفته مسولان آمریت. . .

BACK TO NEWS