جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۶ - ۱۴:۳۹
TVETA

جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سخنرانی مفتی نجم الدین حقانی رئیس ارشاد و دعوت و اشتراک کارمندان این اداره برگزار شد.

ایشان در این نشست پیرامون موضوعات مربوط به عقاید صحبت نمود. محترم حقانی تصریح کرد که مسلمانان باید به احکام و ارشادات الهی عقیده محکم داشته باشند.

رئیس ارشاد و ودعوت همچنین گفت که مسلمانان باید در عبادت خداوند بزرگ اهتمام داشته باشند.

ازسوی دگر ایشان علاوه نمود که مسلمانان باید با عقیده و افکار اسلامی زندگی کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS