دیدار و گفت‌وگوی مولوی غلام سعید احساس با معاون والی ارزگان

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۲۵ - ۱۴:۵۴
tveta

محترم مولوی غلام سعید احساس در ادامه سفرش به ولایت، با محترم ملا باری گل آخند، معاون والی ارزگان دیدار و گفت‌وگو کرد.

دوطرف در این دیدار درباره اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی و همچنین چگونگی رسیدگی به نیازهای مراکز تخنیکی ولایت ارزگان بحث کردند.

در آغاز این نشست، معاون امور تخنیکی و مسلکی درباره دست‌آوردها و اهداف این اداره توضیح داد و از ایجاد مرکز نوآوری، بازنگری نصاب آموزشی، و برنامه‌های آموزشی برای مجاهدین به عنوان دست‌آوردهای عمده این اداره یاد کرد.

محترم مولوی احساس، در باره طرح آموزش مجاهدین که ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تدوین گردیده نیز یادآوری نمود و گفت که به اساس این طرح، زمینه آموزش‌های علوم عصری برای مجاهدین در سراسر کشور مساعد گردیده‌است.

در همین حال معاون والی ارزگان، نقش اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در راستای خودکفایی اقتصادی مهم خواند و برحمایت از برنامه‌های این اداره تأکید کرد.

محترم حاجی ملا باری، از طرح آموزش مجاهدین استقبال کرد و درباره عملی شدن این طرح نیز وعده همکاری داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۸:۳۸
Background image

رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از شرکت بین‌المللی لب‌تیک دیدار کرد

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفر رسمی خود به اندونیزیا، از مجتمع و بخش‌های مختلف شرکت بین‌المللی لب‌تیک (Labtech) بازدید کرد. شرکت بین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

دیدار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت با معاون شورای اعتماد مردمی مالیزیا

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان، در ادامه سفر به مالیزیا با داکتر غزالی بن هارون، معاون رئیس عمومی شورای اعتماد مردمی (MARA)آن کشور دیدار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۹:۱۶
Background image

دیدار مقام‌های افغانستان و مالیزیا برای گسترش همکاری آموزش‌های تخنیکی و مسلکی

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان در سفرش به مالیزیا، با دکتر شمس‌الدین عبدالله رئیس عمومی پولی‌تخنیک‌ها و کالج‌های اجتماعی مالیزیا، دیدار و. . .

BACK TO NEWS