مولوی غلام سعید احساس در سفرش به ولایت نورستان، با معاون والی این ولایت دیدار کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۸ - ۱۵:۲۱
Nooristan

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس یک هیأت به ولایت نورستان سفر کرد و با شماری از مسئولین محلی این ولایت دیدار نمود.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در دیدار با مولوی فیصل مختار، معاون والی این ولایت درباره حمایت از برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث و گفت‌وگو نمود.

در این نشست مولوی احساس درباره اهداف و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز توضیحات داد و گفت که تربیه نیروی ماهر و مسلکی از اهداف اساسی این اداره است.

آقای احساس همچنین در نشست با معاون والی نورستان در خصوص طرح آموزش مجاهدین صحبت کرد و گفت که با عملی‌شدن این طرح، زمینه آموزش‌های تخنیکی و مسلکی و همچنین اداره و مدیریت برای مجاهدین فراهم می‌شود.

ایشان هم‌چنین همچنین از موتر نوع سپورتی که به نمایشگه قطر رفته نیز یادآوری نمود و گفت که این موتر در مرکز نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی ساخته شده‌است.

آقای احساس همچنین افزود که مرکز نوآوری در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌هدف حمایت از جوانان خلاق و مبتکر در کشور ایجا گردیده‌است.

در ادامه معاون والی نورستان از تلاش‌های و عملکر اداره تعلیمات تخنیکی و مسکی ستایش کرد و درباره حمایت از مراکر تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این ولایت، اطمینان داد.

در همین حال، هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز آموزشی این اداره در ولایت نورستان نیز بازدید کردند.

آنان در بازدید از مراکز تعلیمات تخنیکی ومسلکی، مشکلات و پییشنهادات مراکز را شنیدند و درباره رسیدگی به آن وعده همکاری نمودند.

پیش از این هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌منظور رسیدگی به چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌شماری از ولایت کشور سفر کرده‌است و قرار است این سفرها به تمام ولایات انجام شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۶:۵۷
Background image

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی : عملی‌سازی طرح آموزش مجاهدین یک دست‌آورد بزرگ است که مورد استقبال مقام عالی رهبری ا.ا.ا نیز قرار گرفته است.

مراسم فراغت نزدیک به ۸۵۰ مجاهد از برنامه آموزشی اداره و مدیریت، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت تخار برگزار شد. در این مراسم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۴۲
Background image

نصب و ترمیم میتر های برق از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک در جریان آموزش‌های پرکتیک خویش، در مورد نصب و ترمیم میتر های برق به شکل عملی آموزش دیدند. آنان با همکاری مسؤلان ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۳۱
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت. . .

BACK TO NEWS