جلسه بورد انسجام امور آکادمیک اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی درباره‌ی طرح خودکفایی این اداره برگزار شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۹ - ۱۶:۱۴
Academic Affairs Integration Board

جلسه بورد انسجام امور آکادمیک اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی به ریاست مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی و حضور رؤسای این اداره برگزار شد.

در این نشست، طرح خودکفایی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ارایه شد.

در این طرح تلاش می‌شود در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کنار ارایه خدمات آموزشی، برنامه‌های تولیدی و خدماتی نیز اجرا شود.

مولوی غلام سعید احساس گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مطابق اهداف خود باید در تقویت و حمایت مالی از نظام امارت اسلامی نقش اساسی داشته باشد.

آقای احساس گفت که طرح‌ ارایه‌شده، مسوده است و باید غنی شود.

اشتراک‌کنندگان نشست نیز نظریات شان را درباره‌ی این طرح ارایه کردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۲:۱۰
Background image

دیدار رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک‌کنندگان برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان زون‌ها

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در روز پایانی برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان هشت زون تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور، با اشتراک‌کنندگان این برنامه دیدار و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

برای اولین بار امتحان کانکور اختصاصی برای ناشنوایان و نابینایان برگزار شد

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره محترم عمومی امتحانات برای اولین بار برای دانش آموزان مراکز تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، امتحان کانکور اختصاصی راه‌اندازی نمود.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۲۱
Background image

دیدار و گفت‌وگو رئیس ارتباط خارجه با مسئول پروگرام‌های حرفوی موسسه « داکار»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم مجیب الرحمن فایز مسئول پروگرام‌های حرفوی مؤسسه «داکار» دیدار و گفت‌وگو نمود. هردو طرف در این نشست. . .

BACK TO NEWS