دیدار هیئت رهبری اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی با مسئولان نهاد" Stay in Afghanistan "

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۱۴:۳۳
stay in afg

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان نهاد " Stay in Afghanistan " مقیم کشور آلمان، دیدار کرد.

در این دیدار، درباره گسترش و تقویت تعلیمات تخنیکی ومسلکی در افغانستان بحث شد.

این نهاد به هدف حمایت از مردم افغانستان، در آلمان ایجاد شده‌است.

مسئولان این نهاد، ضمن حمایت از برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، خواستار فراهم سازی زمینه برای ایجاد یک انستیتوت مسلکی در افغانستان با امکانات و تجهیزات پیشرفته شدند.

در این نشست سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی گفت، تاحال پول های زیادی به افغانستان سرازیر شده‌است اما مشکل فقر و بیکاری در کشور هنوز باپرجاست.

اقای شهامت افزود که حمایت وتقویت تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای فقرزدائی در کشور مهم و حیاتی است.

دوطرف توافق کردند تا یک کمیته مشترک کاری به‌هدف ایجاد انستیتوت وهم‌کاری های دوجانبه میان دو نهاد، تشکیل شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۰:۲۲
Background image

ادامه بازدید هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز آموزشی جوزجان

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه دیدارهای‌شان، وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت جوزجان را بررسی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۷:۱۸
Background image

آغاز برنامه آموزش ترمیم کمپیوتر ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی پکتیا

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پکتیا می‌گویند که آنان برنامه آموزش ترمیم کمپیوتر را در انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی څمکنۍ آن ولایت راه‌اندازی نموده‌اند. این برنامه برای. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۲۲:۲۰
Background image

مراسم فراغت محصلین لیسه مسلکی زراعت خوگیانی ولایت ننگرهار برگزار شد

مراسم فراغت محصلین لیسه مسلکی زراعت خوگیانی ولایت ننگرهار با حضور مسئولان محلی این ولایت برگزار گردید. در این مراسم، مسئولان ضمن تبریک به فارغان، آنان را به کسب مهارت‌های تخصصی و مسلکی. . .

BACK TO NEWS