معاون امور تخنیکی و مسلکی با آمرین تخنیکی ولایات نشست آنلاین برگزار کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۵:۲۶
معاون امور تخنیکی

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک نشست آنلاین با آمرین تخنیکی این اداره گفت‌و کرد.

در این نشست روی چگونگی مصرف بودجه، اهمیت گزارش‌دهی، داشتن پلان برای آمریت‌های تخنیکی و رسیدگی به کمبود کتاب در مراکز تخنیکی ولایات، بحث شد.

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی در زمینه‌ی مصرف بودجه، داشتن پلان کار و گزارش‌دهی آمریت‌های تخنیکی ولایات، هدایات لازم داد.

معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره تأکید کرد که شفافیت وپاسخگوئی در اجرای امور اداری ضروری است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۰:۵۸
Background image

گفتمان ملی تعلیمات خاص برگزار می‌شود

اداره تعلیمات تخنیکی و مسکی اولین گفتمان ملی تعلیمات خاص را به تاریخ 12 و 13 قوس سال جاری در کابل برگزار می‌نماید. به همین منظور امروز قرار است نشستی به‌خاطر هماهنگی میان ادارات مختلف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۶:۰
Background image

پایان سفر مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایات شرقی

سفر هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایات شرقی ازجمله کنر، ننگرهار و لغمان پایان یافت. هدف از سفر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۴
Background image

تدویر نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره تدویر یافت. در این نشست مطابق آجند روی مسوده‌های رهنمود تطبیقی معیارهای. . .

BACK TO NEWS