سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مدیر برنامه‌های بنیاد زنان دیدار کرد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۳۰ - ۱۴:۳۱
بنیاد زنان

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مدیر برنامه‌های بنیاد زنان (Womanity Foundation) دیدار کرد.

در این دیدار محمد ضیا نوری، مدیر برنامه‌‌های بنیاد زنان درباره‌ی چگونگی تطبیق تفاهنمامه همکاری که میان این نهاد و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی امضا شده بود، صحبت کرد.

آقای نوری گفت که براساس تفاهمنامه منعقد شده، بنیاد زنان حدود صد شاگرد و 24 نفر از استادان طبقه اناث انستیتوت تکنالوژی کمیپوتر کابل را تحت آموزش قرار داده و کمپیوترلب این انستیتوت را هم تجهیز کرده است.

او درباره‌ی برنامه‌ سال آینده بنیاد زنان نیز صحبت کرد و گفت این نهاد علاقه‌مند تمدید معیاد تفاهمنامه است.

آقای شهامت از کمک بنیاد زنان قدردانی کرد و ادامه این کمک را مفید خواند.

 سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که هماهنگی ادامه خواهد داشت و پس از بررسی گزارش از چگونگی تطبیق تفاهمنامه امضاشده، درباره تمدید معیاد آن تصمیم گرفته خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۹:۵۵
Background image

برای ۱۱۰۰ تن از فارغان برنامه اداره و مدیریت زمینه ادامه تحصیلات عالی فراهم شد

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان می‌گویند که مجاهدینی که از برنامه اداره و مدیریت مراکز تعلمیات تخنیکی و مسلکی این ولایت فارغ شده اند، زمینه ادامه تحصیلات عالی فراهم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۶:۴۰
Background image

کسب مقام نخست ازسوی انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در نمایشگاه بین المللی افغانستان

دانش‌آموزان انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در رقابت میان‌گروهی که از سوی وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، میان ۲۰ تیم برگزار شده بود، موفق به کسب مقام نخست شدند. این رقابت در جریان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۴۲
Background image

راه‌اندازی برنامه آموزشی برای مدیران مالی آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه پنج‌روزه ارتقای ظرفیت مدیران مالی ۳۴ ولایت مربوط به آمریت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی را با همکاری متخصصان وزارت محترم مالیه برگزار. . .

BACK TO NEWS