ورکشاپ آموزشی برای استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پایان یافت

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۵ - ۱۵:۲۵
ٌWorkshop for teachers

ورکشاپ پنج روزه آموزشی درباره‌ی اصول تدریس و پیداگوژی برای 75 نفر از استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پایان یافت.

این ورکشاپ در انستیتوت اکمال تخصص در کابل برگزار شده بود و استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی 17 ولایت در آن اشتراک داشتند.

در مراسم اختتامیه این برنامه، مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی و مفتی نجم‌الدین حقانی، رییس دعوت و ارشاد این اداره حضور داشتند.

آقای احساس در این مراسم درباره‌ی مسئولیت‌های استادان صحبت کرد و گفت که استادان رسالت پیامبران را بر دوش دارند.

معاون امور تخنیکی و مسلکی از استادان خواست که برای تقویت روحیه اسلامی شاگردان تلاش کنند.

آقای احساس وعده کرد که برای فراهم ساختن بورسیه‌های تحصیلی برای استادان در خارج از کشور تلاش خواهد کرد و در این زمینه با وزارت تحصیلات عالی هماهنگی خواهد شد.

معاون امور تخنیکی و مسلکی گفت که برای جلب همکاری مؤسسات در زمینه ارتقای ظرفیت استادان نیز تلاش خواهد شد.

در مراسم اختتامیه این ورکشاپ مفتی نجم الدین حقانی، رییس ارشاد و دعوت نیز سخنرانی کرد و درباره‌ی جایگاه استاد صحبت نمود.

آقای حقانی در سخنرانی خود همچنین به تقوا، عبادت و اهمیت نماز نیز پرداخت.

این مراسم با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۲:۱۰
Background image

دیدار رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک‌کنندگان برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان زون‌ها

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در روز پایانی برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان هشت زون تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور، با اشتراک‌کنندگان این برنامه دیدار و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

برای اولین بار امتحان کانکور اختصاصی برای ناشنوایان و نابینایان برگزار شد

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره محترم عمومی امتحانات برای اولین بار برای دانش آموزان مراکز تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، امتحان کانکور اختصاصی راه‌اندازی نمود.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۲۱
Background image

دیدار و گفت‌وگو رئیس ارتباط خارجه با مسئول پروگرام‌های حرفوی موسسه « داکار»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم مجیب الرحمن فایز مسئول پروگرام‌های حرفوی مؤسسه «داکار» دیدار و گفت‌وگو نمود. هردو طرف در این نشست. . .

BACK TO NEWS