هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از روند آموزش ناشنوایان و روشندلان در ولایت هرات بازدید نمود

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۰:۵
TVETA

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست این اداره در ادامه دیدار های شان از مراکز تعلیمات تخنیکی ولایت هرات از مرکز آموزش های خاص (روشندلان و ناشنوایان)  این ولایت بازدید نمودند.

این هیأت تمامی امور تدریسي و اسناد تحصیلی آموزش های خاص برای (روشندلان و ناشنوایان)  را بررسی کردند.

این در حالیست که قرار است این هیأت از تمامی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت هرات دیدار نموده و به مشکلات و چالش های این مراکز نیز رسیدگی نماید.

درحال حاضر اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ۱۶ مرکز تعلیمات خاص دارد که در این مراکز افراد داری معلولیت بینایی و شنوایی را به صورت مسلکی آموزش می‌دهد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تهیه پلان برای ساختمان

دانش‌آموزان بخش ساختمانی لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی پیرامون پلان اعمار یک ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۲:۱۸
Background image

توزیع وسایل تخنیکی برای فارغان برنامه آموزش سولرسیستم

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان در همکاری با کمیته ناروی برای فارغان برنامه آموزش سولرسیستم کیت‌ها و وسایل مورد نیاز آنان را تهیه و توزیع نمود. این دانش‌آموزان که تعداد شان به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۱:۴۲
Background image

تهیه خشت‌های منرالی ازسوی انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو ولایت لغمان با همکاری و مشوره استاد بخش مربوطه خشت منرالی تهیه نمودند. استاد رهنما همچنین در این جلسه درسی پیرامون اهمیت غذایی خشت‌های منرالی نیز. . .

BACK TO NEWS