نشست مولوی غلام سعید احساس با مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی دایکندی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۷ - ۱۴:۴۰
دیدار از مراکز آموزشی

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در پایان دیدارهای‌شان از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با مسئولان و کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت نشست برگزار کرد.

در این نشست پیرامون مشکلات و چگونگی رسیدگی به نیازهای مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث شد.

محترم مولوی احساس در این دیدار گفت که اطاعت از نظام اسلامی ضروری است و باید از نظام اسلامی اطاعت نمایم وی همچنین تأکید نمود که باید از بیت المال به گونه درست نگهداری صورت گیرد.

همچنین این هیأت بخاطر بهبود امور برای اشتراک کنندگان این نشست، سیمینار نیز ارایه کرد.

ایشان همچنین ضمن وعده رسیدگی به پیشنهادات و مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، درباره بعضی از موضوعات به آنان هدایات لازم نیز صادر کرد.

گفتنی‌است که هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیشتر وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی ومسلکی ولسوالی های اشترلی، میرامور، خدیر، کجران، کیتی و مرکز این ولایت را نیز بررسی نمودند.

همچنین محترم مولوي غلام سعید احساس به پاس خدمات ارزنده مسولان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی آنان را با اهدای پول نقد تقدیر نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

ترمیم و فعال‌سازی چاه آب در انستیتوت اداره و حسابداری کندز

یک حلقه چاه آب در انستیتوت اداره وحسابداری ولایت کندز که مدت‌ها غیر فعال بود، ازسوی مسئولان و کارمندان این مرکز آموزشی فعال گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۰:۱۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا کارمندان و مسئولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه دکتور محمد عارف عطایی رئیس نصاب تعلیمی این اداره پیرامون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۱۷
Background image

آموزش عملی دانش‌جویان درباره چگونگی کاشت سمارق

دانشجویان انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذائی دریک جلسه درسی درباره چگونگی کاشت و زرع سمارق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در این برنامه درسی درباره اهمیت غذائی نبات سمارق و همچنین. . .

BACK TO NEWS