نشست مسئولین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و شرکت انکشاف ملی برگزار شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۱:۴۴
د تخنیکي او مسلکي زده کړو ادارې او د ملي پراختیا ادارې چارواکو ناسته

معاونین و رؤسای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با عبدالرحمان عطاش، رییس شرکت انکشاف ملی در نشستی درباره‌ی هماهنگی و همکاری میان این دو اداره گفت‌وگو کردند.

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی، آقای عطاش را خوش آمدید و گفت که باتوجه به دستاوردهای شرکت انکشاف ملی، نیاز است که این اداره تجارب و نظریات شان را با دیگر ادارات شریک نماید.

آقای عطاش در آغاز درباره‌ی شرکت انکشاف ملی صحبت کرد و گفت که این شرکت یک شرکت تطبیقی است و در بخش‌های مختلف کار می‌کند.

او با تشریح برنامه‌ها و پروژه‌های شرکت انکشاف ملی افزود که در تمام این برنامه‌ها و پروژه‌ها نیاز به افراد مسلکی است.

آقای عطاش با اشاره به این که افراد مسلکی توسط اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش داده می‌شود، گفت که «این اداره هرچه نیرو آموزش دهد، جذب کار خواهند شد».

وی اشاره کرد که با تکمیل کانال قوش تپه، سه میلیون جریب زمین برای زراعت آماده خواهد شد و در این زمینه افراد مسلکی ضرورت است.

رییس شرکت انکشاف ملی تأکید کرد که ضروری است که یک اداره تطبیقی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هماهنگی و مشارکت داشته باشد.

در ادامه مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی گفت که برای آبادی کشور، تعاون و همکاری میان ادارات لازمی است.

آقای احساس گفت که باید تمام ادارات با یکدیگر تعاون داشته باشند که چطور به مردم خدمت شود.

مفتی فضل الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز در این دیدار صحبت کرد و گفت که تیم‌های تخنیکی برای همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و شرکت انکشاف ملی تعیین شوند و کار کنند.

توافق شد که جلسات برای هماهنگی و تبادل تجارب ادامه داشته باشند.

رییس شرکت انکشاف ملی از انستیتوت تکنالوژی افغان که قرار است در آنجا یک انستیتوت معیاری نمونه ساخته شود، هم بازدید کرد.

آقای عطاش از ورکشاپ‌های انستیتوت تکنالوژی افغان نیز دیدن کرد و گفت که تمام این امکانات برای آبادی کشور کارایی دارد.

وی از دستاوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستایش کرد و گفت که شرکت انکشاف ملی آماده است تا از افراد خلاق و مبتکر حمایت کنند و امکانات را در اختیار آنان قرار دهند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

تأکید بر شکرگزاری از نعمت‌های الهی و پاسداری از نعمت بزرگ اسلام

در ادامه برنامه‌های اصلاحی هفتگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، این هفته نیز نشست اصلاحی با حضور مسئولان و کارمندان این اداره برگزار گردید. محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

BACK TO NEWS