نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۸ - ۱۳:۲۰
رهبری

جلسه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست مولوی غلام حیدر شهامت؛ سرپرست و با حضور معاونین و روسای این اداره برگزار شد.

در این نشست در رابطه به انکشاف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، تطبیق کامل سفارشات اداره عالی تفتیش و وضعیت جایدادهای این اداره بحث شد.

در آغاز این نشست استاد مطیع الله هدایت، رییس دفتر مقام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رابطه به انکشاف این اداره پرزنتیشن ارایه کرد.

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ضمن تقدیر از ارایه برنامه انکشاف این اداره؛ بر پیام‌رسانی و تبلیغات بیشتر فعالیت‌های این اداره تاکید کرد.

در این نشست فیصله شد تا سفارشات اداره عالی تفتیش به صورت کامل تطبیق گردد و در مورد جایدادها و انکشاف اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی نیز تصامیم لازم اتخاذ شد.

در کنار این، به ریاست عمومی امور تعلیمی و تحصیلی هدایت داده شد تا برنامه ارتقای ظرفیت آمرین تخنیکی مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را برگزار نمایند.

همچنین در این نشست روی اجراآت کامل فیصله‌های قبلی و ایجاد کمیته اختصاصی مصرف بودجه تاکید صورت گرفت و فیصله شد تا تمامی هدایات و رهنمود های شورای رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از سوی مراجع مربوطه با جدیت تعقیب و عملی گردد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با رئیس اقتصاد این ولایت

الحاج مولوی عبدالله درخواستی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با مولوی مجیب‌الرحمن رئیس اقتصاد این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۱
Background image

کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر در ولایت نیمروز راه‌اندازی شد

ریاست تنظیم برنامه‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، یک کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر را برای حدود ۳۰ دانشآموز در ولایت نیمروز راه‌اندازی کرد. اشتراک‌کنندگان این برنامه آموزشی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

راه‌اندازی برنامه 20 روزه ارتقای ظرفیت برای استادان مراکز تعلیمات خاص

مراسم افتتاحیه برنامه ارتقای ظرفیت استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص با حضور مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نمایندگان کمیته ناروی، متخصصان این نهاد و استادان مراکز تعلیمات خاص از. . .

BACK TO NEWS