مرحله نهایی مسابقات حسن تلاوت قرآن کریم میان نهادهای آموزشی کشور برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۶ - ۹:۴

مرحله نهایی مسابقات حسن تلاوت قرآن کریم میان دانشجویان انستیتوت روشندلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، پوهنتون‌های مربوط به وزارت تحصیلات عالی و مدارس دینی وزارت محترم معارف، امروز در قصر سلام‌خانه ارگ برگزار شد.

این مراسم با حضور شماری از مقامات و مسئولان ارشد امارت اسلامی افغانستان، نمایندگان نهادهای آموزشی و جمعی از استادان و اشتراک‌کنندگان مسابقه برگزار گردید.

در این رقابت قرآنی، شماری از دانشجویان و طلاب از نهادهای مختلف آموزشی کشور با تلاوت آیات قرآن کریم به رقابت پرداختند و توانایی‌های خود را در بخش حسن تلاوت به نمایش گذاشتند.

در مراسم افتتاحیه این مرحله، استاد رفیع‌الله حبیبی رئیس امور متعلمین و محصلین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشاره به چگونگی شفافیت در روند برگزاری این برنامهه توضیح داد که از میان 40 حافظ قرآن کریم، 6تن به مرحله نهایی راه یافته اند.

استاد حبیبی در صحبت‌هایش اضافه کرد که هدف ازبرگزاری این برنامه، ترویج فرهنگ قرآنی، تشویق نسل جوان به فراگیری و تلاوت قرآن کریم و ایجاد فضای سالم رقابتی میان دانشجویان و طلاب نهادهای آموزشی کشور بوده‌است.

در ادامه این مجلس شیخ نورمحمد ثاقب وزیر محترم ارشاد حج و اوقاف از برگزاری این برنامه اظهار قدردانی و سپاسگزاری کرد و در صحبت‌هایش گفت که قرآن کریم معجزه الهی و رهنمای بشریت است.

وزیر محترم حج و اوقاف همچنین گفت که قرآن کریم در میان کتاب‌های آسمانی یک کتاب مکمل است که تمامی امورات زنده‌گی در آن تعریف و تشریح گردیده است.

مسئولان برگزاری این رقابت‌ها، بر اهمیت توجه به آموزش‌های دینی و قرآنی تأکید کرده و برگزاری چنین برنامه‌ها را در رشد استعدادها و تشویق جوانان به فراگیری و عمل به آموزه‌های قرآن کریم مؤثر دانستند.

در پایان این برنامه و هنگام اعلان نتایج، مقام ریاست الوزراء بخاطر تشویق هرچه بیشتر دانشجویان و جوانان، برای 6تن از پیشتازان این برنامه جوایز و تحایف نقدی نیز اهداء نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۲۳
Background image

گفت‌وگو درباره زمینه‌های همکاری مشترک میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و موسسه زنده‌گی بهتر برای افغان‌ها

احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با جلال سلطان رئیس موسسه زنده‌گی بهتر برای افغان‌ها دیدار و در مورد زمینه‌های همکاری مشترک گفت‌وگو کرد. در آغاز این دیدار. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید علمی و عملی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی چک از پروژه ساختمانی پوهنتون میدان وردک

دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردک در ادامه برنامه‌های آموزش عملی از پروژه ساختمانی لیلیه پوهنتون میدان وردک بازدید کردند. هدف از این بازدید، تطبیق آموخته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۸
Background image

تفاهم‌نامه همکاری علمی میان انستیتوت کثیرالرشتوی چک و پوهنتون وردگ امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری میان انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردگ و پوهنتون آن ولایت، با هدف گسترش همکاری‌ها در بخش‌های علمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه طی مراسمی با حضور مسئولان پوهنتون. . .

BACK TO NEWS